Meteen naar de inhoud

Kom in contact met

Een korte video zegt meer dan grote mail

Contact

Bel of mail gerust. Kijk ook op edutrainingwf.nl naar de ontwikkelde apps en het lespakket voor de ROC-commercieel.

Peter Bakker

Ik ben zelfstandig veiligheidskundige en eigenaar van OSWF. Ik begeleid meerdere bedrijven met voornamelijk VCA*, VCA** en ISO-9001. Interim inzetbaar als SHE-officer of vergelijkbare functie. In de weekenden ben ik actief bij de voetbalvereniging in Venhuizen. Als ik niet op reis ben tenminste; want ik trek er namelijk graag op uit.

Apps:

Tussen alle drukte door ontwierp ik meerdere digitale tools om het werk te vereenvoudigen. Kom in contact, dan zal ik het uitgebreider uitleggen.

Working Life

Mijn loopbaan begon als proces operator bij DSM in Limburg. Later leerde ik bij Hartog, Quest en HVC hoe divers de wereld is. Maar er zijn ook overeenkomsten. Later als proces technoloog bij HVC raak ik betrokken bij de veiligheidskant van werken. Welke maatregelen kun je nemen om werknemers te beschermen? Hoe gaan de werknemers met die maatregelen om? Ik ben daarom de opleiding Hogere Veiligheidskunde (hvk) gaan volgen, welke is afgerond.

De begeleiding leert mij oplossingen aan te geven, om de zorg voor gezondheid en milieu beter vorm te geven. Dit brengt mij tot het ontwerpen van AMS 2020, Arbo Management Systeem 2020. Een samenstel van slimme oplossingen waarin administratie wordt gevoerd én je ook nog voldoet aan de plicht van de RI&E!

Het inrichten van een goed dashboard is op meerdere gebieden een feit. Bij verschillende bedrijven wordt één of meer dashboards toegepast voor verschillende toepassingen, waardoor de kennis van dit product van Google steeds verder groeit. Dit heeft geleid tot het kunnen presenteren van een 3-tal pakketten voor de verschillende groepen.

Verdere ontwikkeling vindt plaats bij Edu en training West-Friesland. Denk hierbij aan opleiding van jeugd op mbo en scholingsdagen voor bedrijven

Een pakket: hoe gaat het in zijn werk?

Stuur een mail naar info@oswf.nl met daarin het gewenste pakket en vermeld het google-account. Het pakket werkt nog beter met meerdere accounts, dus voeg er gerust een ander account aan toe.

Het dashboard zal worden aangemaakt waarna je een week kunt kijken of het inderdaad de oplossing is. 

Na een week zal beslist moeten worden, verder te gaan, of niet. Bij wel doorgaan wordt het pakket geheel ingericht om mee te werken op pc en telefoon. Het kan worden gedeeld met meerdere Google-accounts en na betaling van de factuur wordt het eigenaars overdracht uitgevoerd.

Al de tijd kunt u vragen over het pakket stellen, welke zo snel als mogelijk worden beantwoord. 

Contact

Mail: info@oswf.nl

tel: 06 38890033