Over en contact

Kom in contact met

Peter Bakker

Ik ben zelfstandig veiligheidskundige en eigenaar van OSWF. Onlangs heb ik een interim opdracht als KAM coördinator bij Monsanto afgerond. Tevens  begeleid ik meerdere bedrijven met voornamelijk VCA*, VCA** en ISO-9001. In de weekenden ben ik actief bij de voetbalvereniging in Venhuizen. Als ik niet op reis ben tenminste; want ik trek er namelijk graag op uit. Tussen alle drukte door ontwierp ik meerdere digitale tools om het werk te vereenvoudigen. Kom in contact, dan zal ik het uitgebreider uitleggen.

Working Life

Mijn loopbaan begon als proces operator bij DSM in Limburg. Later leerde ik bij Hartog, Quest en HVC hoe divers de wereld is. Maar er zijn ook overeenkomsten. Later als proces technoloog bij HVC raak ik betrokken bij de veiligheidskant van werken. Welke maatregelen kun je nemen om werknemers te beschermen? Hoe gaan de werknemers met die maatregelen om? Ik ben daarom de opleiding Hogere Veiligheidskunde (hvk) gaan volgen.

Contact

Bell of mail gerust, direct passend antwoord!

De begeleiding leert mij oplossingen aan te geven, om de zorg voor gezondheid en milieu beter vorm te geven. Dit brengt mij tot het ontwerpen van AMS 2020, Arbo Management Systeem 2020. Een samenstel van slimme oplossingen waarin administratie wordt gevoerd én je ook nog voldoet aan de plicht van de RI&E!

Neem gerust contact op.

Het inrichten van een goed dashboard is op meerdere gebieden een feit. Bij verschillende bedrijven wordt één of meer dashboards toegepast voor verschillende toepassingen, waardoor de kennis van dit product van Google steeds verder groeit. Dit heeft geleid tot het kunnen presenteren van een 3-tal pakketten voor de verschillende groepen.

Contact

Mail: bakkero@quicknet.nl

tel: 0638890033