Dashboard, overzichtelijk, eenvoudig in gebruik en actueel

Ik bied het Dashboard aan als oplossing want het is altijd actueel en beschikbaar op pc, tablet en telefoon! Ik heb de applicaties ‘OS-meeting’ voor de beheersing van actiepunten en het gelijktijdig notuleren, zo ook ‘OS-auditing’ om interne audits vast te leggen en ‘OS-kasboek’ voor de boekhouding. 

Ik heb het Dashboard volledig in bedrijf en ik beleef de volgende voordelen:
Ten eerste is het heel overzichtelijk, het wordt ingericht naar wens van de gebruiker en biedt dus alles wat de gebruiker belangrijk vindt in één scherm.
Daarnaast is het ontzettend eenvoudig in gebruik, er is geen enkele kennis van programmeren vereist aangezien dit allemaal al door mij is ingevoerd.
Bovendien heb ik wat veiligheidsmaatregelen genomen m.b.t. de AVG. U kunt per document de toegangsrechten zelfstandig aanpassen.
Ten slotte is het altijd actueel omdat het in de Cloud staat.

3 redenen waarom je het zou moeten gebruiken

Eenvoudige toegang tot veelgebruikte bestanden

Duidelijk overzicht.

Invoer uit formulieren

Kijk naar de voorbeelden van mogelijkheden en toepassingen van het dashboard. Dit is voor computer/tablet of telefoon, waarin je ziet hoe jij jouw cockpit voor jou optimaal kunt richten.

Ben je nieuwsgierig en ben je benieuwd hoe het jou zal vergaan? Richt de pagina in de leeromgeving van OSWF, want daar kun je werken met een voorbeeld om een idee te krijgen van het gemak van het dashboard. Voorwaarde is wel dat je inlogt met je Google-account.