Dashboard (of cockpit), veilig en het geeft overzicht

Als je het dashboard wilt aanbieden moet je het ook gebruiken, was mijn gedachte. Ik heb osmeeting voor de beheersing van actiepunten en het kasboek voor de boekhouding. Dit is samen ondergebracht in het dashboard, cockpit. Het dashboard is altijd actueel en beschikbaar op pc, maar ook op telefoon! Welnu, ik heb het volledig in bedrijf en ik beleef de volgende volgende voordelen. 

Ten eerste is de financiële administratie actueel en ik heb het goede overzicht wat wordt mij aangereikt. De boekhouder staat versteld welke vooruitgang wordt bereikt. De aangifte btw staat panklaar, waardoor tijd is voor verdere nieuwe actie.

Ten tweede is het begeleiden van de klant op afstand veel minder, omdat deze geen vragen heeft. Dit komt door de eenvoudige werking van de Google sites. Wanneer een vraag komt, dan gaan we weer iets nieuws toevoegen of inderdaad verbeteren. Het delen van de ervaringen biedt voor andere klanten ook zichtbaar voordeel.

Ten derde en verreweg het belangrijkst: het is erg vlot en eenvoudig in te zien welke anderen toegang hebben tot de documenten. De rechten worden per document voorzien en zijn eenvoudig aan te passen.

Ten vierde loopt het registreren van inspecties van werkplekken volledig volgens de stroomlijn, zo kan het niet fout gaan! Geen gedoe achteraf waar bestanden staan op het netwerk of de eigen computer.

3 redenen waarom je het dashboard zou moeten gebruiken

Direct toegang tot veelgebruikte bestanden omdat de browser hiermee opent.
Het delen heeft duidelijke weergave wie de documenten kunnen inzien. Eenvoudige afscherming van informatie geeft het veilige gevoel.

actueel overzicht op recente invoer uit formulieren

Kijk naar de voorbeelden van mogelijkheden en toepassingen van het dashboard. Dit is voor computer/tablet of telefoon, waarin je ziet hoe jij jouw cockpit voor jou optimaal kunt richten.

Ben je nieuwsgierig en ben je benieuwd hoe het jou zal vergaan? Richt de pagina in de leeromgeving van OSWF, want daar kun je werken met een voorbeeld om een idee te krijgen van het gemak van het dashboard. Voorwaarde is wel dat je inlogt met je Google-account.